Voorwaarden

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gewerkt, echter kunnen hieraan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Spirestorm.com plaatst links naar sites van derden en is niet verantwoordelijk voor de afhandeling van het product of de dienst waarheen gelinkt word. Eventuele regelingen tussen u en derden die op deze site worden genoemd, zijn uitsluitend voor eigen risico en verantwoordelijkheid.

Spirestorm.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke (indirecte) schade dan ook, ontstaan door het gebruik van deze site.

Herroepingsrecht

Spirestorm.com verkoopt zelf geen producten. Voor de voorwaarden met betrekking tot herroeping/annulering van je aankoop verwijzen wij dan ook naar de voorwaarden van de webshops waarop je je aankopen hebt gedaan. Deze webshops hanteren elk hun eigen voorwaarden ten aanzien van bedenktijd, herroeping en/of annulering. Daarbij houden ze allemaal rekening met de hiervoor geldende minimum wettelijke vereisten.

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top