Two Tone Oxford blauw suède en bordeaux Model No. 376

Two Tone Oxford in Bordeaux und Blau

Klassieke schoenen van glad leer zijn al sinds de 19e eeuw niet meer weg te denken uit de garderobe van de stijlvolle gentleman. Schoenen van opgeruwd leer daarentegen hebben eerder een sportieve uitstraling. Model No. 376 onderstreept deze nonchalante charme nog bewust door de dynamische combinatie van kleuren en leersoorten.
Goodyear genaaide two tone oxford in blauw en bordeaux

Het grootste deel van deze Goodyear genaaide two tone oxford met gesloten 4-gaats vetersluiting werd vervaardigd van blauw suède. De sierlijke vleugelneus en vetersluiting van bordeauxrood kalfsleer zetten een modieus accent.

Door hun tweekleurige schacht zijn deze Goodyear genaaide two tones in het blauw en bordeaux eerder iets voor informele gelegenheden. Hier kunt u ze prima combineren met jeans, tweed of ribfluweel. Voor formele zakenafspraken of een bruiloft zijn ze te onconventioneel, maar in de vrije tijd ronden deze tweekleurige schoenen uw stijlvolle outfit harmonisch af.

Kleur: Andere,Veelkleurig Winkel: shoepassion

Popuplair

Recent

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top