Games

Slither snake io online multiplayer game tips

Slither.io is een Free to Play game die je kan vergelijken met het populaire spel Snake dat je op de Nokia kon spelen. Bij Slither speel je een worm die groter en langer wordt door te eten. Je moet oppassen dat je niet een andere worm aanraakt, want dan ga je dood. Raakt een speler jou aan dan gaat zijn worm dood en verschijnt er ontzettend veel eten waar je heel snel groot en lang van wordt. Als worm mag je wel jezelf aanraken en over je eigen worm heen kruipen. Je doel is om andere wormen uit te schakelen en zo lang mogelijk te worden.

Wij geven jou een paar handige tips die je kan gebruiken om beter te worden in deze leuke Free to Play multiplayer game.

Zoek grote wormen

Wanneer je start ben je maar een heel klein wormpje en je wil zo snel mogelijk groot worden. Ga gelijk op zoek naar andere wormen en het liefst wat grotere. Op drukkere plekken gaan veel wormen dood en een dode worm betekend veel eten. Je wordt heel snel groot als je het voedsel van dode wormen eet.

Voedsel van dode wormen

Voedsel van dode wormen

Speed gebruiken

Als je iets langer bent kan je speed gebruiken door de muisknop ingedrukt te houden. Met speed kan je een andere worm erin luizen of je kan ontsnappen aan een andere worm. Gebruik speed om een worm in te sluiten of om een worm af te snijden, zodat deze tegen jou aan botst. Je kan ook speed gebruiken om zo snel mogelijk een dode worm op te eten, maar let op dat je niet tegen een andere worm aan botst. Tijdens het spel verschijnen er bewegende voedsel bolletjes, pak deze snel dankzij speed.

Denk er wel aan dat speed ook eten kost, je wordt dus kleiner door speed.

Worm afsnijden met speed

Worm afsnijden met speed

Worm insluiten

Wanneer je lang genoeg bent kan je kleine wormen in de val lokken en insluiten. Maak met je worm een cirkel om een kleine worm heen en gebruik speed om de cirkel snel te sluiten. Maak de cirkel steeds kleiner en uiteindelijk zal de vijand jou aanraken en dood gaan.

Vijanden omcirkelen en insluiten

Vijanden omcirkelen en insluiten

Eten afschermen

Wanneer er een grote worm dood gaat komen veel wormen op het eten af. Natuurlijk wil jij zoveel mogelijk voor jezelf. Gebruik snel speed, draai je om het eten heen en maak de kring dicht. Het eten wordt op deze manier afgeschermd, niemand kan erbij.

Voedsel afschermen

Voedsel afschermen

Popuplair

Recent

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top