Fashion

Rits van de broek gaat steeds open, Wat te doen?

Het is ontzettend vervelend als je gulp steeds open staat, het is nog eens gênant ook als er mensen bij zijn. Gelukkig kan je dit probleem heel simpel en goedkoop zelf oplossen. Met deze tips zal jouw rits nooit meer onverwachts open staan.

Sleutelting

Het gebruiken van een sleutelring is één van de makkelijkste oplossingen. Bevestig de sleutelring aan het oogje van het gedeelte waar je de rits mee omhoog trekt. Maak de rits dicht en haak de sleutelring om je broekknoop heen en je rits kan niet meer afzakken. Je hoeft voortaan alleen maar even de sleutelring van de knoop af te halen en daarna weer terug eraan haken.

Andere oplossingen

Mocht je toevallig geen sleutelring hebben dan zijn er genoeg andere materialen waar je gebruik van kan maken. Met bijvoorbeeld een paperclip of een elastiekje kan jij ervoor zorgen dat je rits nooit meer naar beneden glijd.

Check snel de video voor nog meer handige ideeën.

Popuplair

Recent

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top