Games

Path of Exile komt met 6 nieuwe acts in 3.0 The Fall of Oriath

Path Of Exile gaat flink uitbreiden met een aankomende expansie. Ze hadden een nieuwe act beloofd plus het verwijderen van moeilijkheids- level cruel. Als grote verrassing komen ze niet alleen met act 5 maar komen ze ook met act 6 t/m act 10. Daarnaast halen ze ook moeilijkheids- level Merciless weg zodat je maar 1 keer door het hele spel heen speelt om bij end-game-play te komen.

Act 5 is helemaal nieuw ontworpen van scrach en bevat nieuwe werelden van sneeuw, iets wat we nog niet eerder gezien hebben in Path Of Exile. Act6 en verder noemen ze “part 2” van het spel en bestaat deels uit werelden waar je voorheen al bent geweest. In Act6 keer je terug naar “WraeClast” en begin je weer in het zelfde kamp. Visueel zijn er wel veel veranderingen en vecht je tegen nieuwe monsters en bosses. Sommige oude routes zijn geblokkeerd waardoor je nieuwe alternatieve routes tegenkomt.

In Act5 vecht je tegen de oude goden die ooit de baas waren in Path of Exile. Na het doden van deze nieuwe bosses krijg je toegang tot de krachten van de goden. Deze nieuwe “devine powers” zijn voornamelijk een boost voor je defensieve attributen.

Path of Exile 3.0 The Fall of Oriath zal begin Juli 2017 officieel uitkomen voor PC. Ook zal er een Beta verschijnen die al Begin Mei beschikbaar is.

Popuplair

Recent

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top