Games

Path of Exile gaat naar de Xbox-One

De makers van Path Of Exile (GGG) hebben bekend gemaakt dat Path Of Exile op de Xbox gaat verschijnen. Dit is een grote en riskante stap van het bedrijf. Niet iedereen is even enthousiast over deze bekendmaking.

Er is wat onrust bij de pc-gamers over verdere ontwikkelingen in het spel. Sommige skills vragen specifieke nauwkeurigheid en behendigheid, iets wat met een x-box controller een stuk lastiger zal gaan. Pc-gamers zijn bang dat GGG te veel rekening gaat houden met x-box spelers wat een negatieve impact kan hebben op de creativiteit in de skills voor de PC versie.

Als het spel een succes word op de xbox one zal het bedrijf meer inkomen boeken en nog meer groeien wat dan wel weer een positief effect kan hebben voor de toekomst van Path Of Exile.

De kans dat het spel ook op de playstation4 gaat komen is zeer klein, sinds dit een andere code van game-engine vereist.

Path of Exile zal dit jaar (2017) Free To Play beschikbaar komen voor alle Xbox one systemen.

Popuplair

Recent

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top