Trending

NakeFit: Dunne zooltjes die je voeten beschermen

Je voeten verbranden door het hete zand of je voeten open halen aan steentjes is verleden tijd dankzij NakeFit. Wil je veilig met je blote voeten rond lopen en geen slippers aan doen, dan is NakeFit zeker iets voor jou. NakeFit is een dun zooltje die je aan de onderkant van je voet vast plakt. Het zooltje beschermd je voeten tegen de warmte en tegen steentjes en glas.

Je hebt het heerlijke gevoel van blote voeten, maar dan zonder de nadelen. Dankzij NakeFit kan je rustig over stenen en rotsen heen lopen, het zooltje is namelijk anti-slip en resistent voor elke ondergrond. Je kan niet alleen lopen op de zooltje, maar er natuurlijk ook mee zwemmen. Je zal niet meer uitglijden bij het zwembad en de voeten zijn beschermd tegen wratten. NakeFit is ook ideaal voor een dagje ontspannen in een Spa.

Het crowdfundingproject heeft al een flink bedrag weten binnen te halen, dus hopelijk komt het product op de markt. Je kan via kickstarter de zooltjes al bestellen. Wil je meer weten? Kijk dan snel op de website van NakeFit.

Popuplair

Recent

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top