Opmerkelijk

Moeite met in slaap vallen? Hier een handige truc

Heb jij ook zo veel moeite met in slaap vallen? Met deze ademhalingstechniek is dat verleden tijd, je valt in no-time in slaap. Het is hartstikke simpel en het kost maar weinig tijd.

De truc

Adem voor 4 seconden door je neus heen en houdt daarna je adem in voor 7 seconden. Adem nu uit via je mond voor 8 minuten met geluid. Herhaal dit drie keer.

Hoe het werkt

Deze manier van ademhalen heeft een chemisch effect op de hersenen, het verlaagt de hartslag en het zorgt ervoor dat mensen snel in slaapvallen. Ademhalingstechnieken zoals deze zijn afkomstig van yoga en mindfulness. Door langer in te ademen krijgen je hersenen meer zuurstof. Als je daarna je adem inhoudt wordt het zuurstof verspreidt in het lichaam en beïnvloed dat de bloedstroom. Door rustig uit te ademen kunnen de longen koolstofmonoxide beter uitscheiden.

Popuplair

Recent

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top