Fashion

Lijk slanker door kleding, kleed je slank!

Iedereen wil zich lekker kunnen voelen in zijn of haar kleding en uiteraard wil je er ook goed uit zien. Soms kan een verkeerde kleding keuze er voor zorgen dat je dikker lijkt dan je bent of er voor zorgen dat je zwakke plekken zichtbaarder worden, dit wil je uiteraard niet. Je wil juist je zwakke plekken camoufleren en je sterke punten naar voren brengen.

Niet te strak

Draag nooit te strakke kleding als je niet slank bent. Elk vetrolletje wordt zichtbaar als je outfit strak om je lichaam zit.

Te wijde kleding

Te strak is niet goed, maar te wijd is ook niet goed. Met losse en fladderende kledingstukken creëer je alles behalve een slank silhouet.

Zwart kleedt af

Zwart is de ideale kleur als je een paar pondje meer hebt, zwart kleedt namelijk af. Ook andere donkere kleding stukken zijn ideaal om jezelf slank te kleden.

Verticale strepen

Horizontale strepen maken je breder en verticale strepen maken je langer. Doordat je langer lijkt, lijk je ook slanker.

Dunne stof

Kies niet voor dikke materialen zoals, tweed of ribfluweel. Ga liever voor gladde, effen en dunne stoffen, dit zal je al een stuk slanker maken.

Langer lijken

Draag kleding waarin je langer lijkt, doe langer hoe slanker je lijkt. Je kan dus kiezen voor verticale strepen, maar ook voor hoge hakken, hoge tailles en lange broeken.

Popuplair

Recent

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top