Creative

Leuke woon inspiratie voor de zomer

Niemand wil een saaie kale muur in zijn of haar woning, gelukkig zijn er veel manieren om een kale muur op te leuke. Door de kale muur op te vullen krijg je meer sfeer in de kamer en je kan je persoonlijkheid beter laten zien.

Foto of schilderij

Je kan heel eenvoudig je kale muur op vullen met een foto’s of met een schilderij. Foto’s en schilderijen maken de kamer meer persoonlijk en het geeft kleur aan de ruimte. Je er voor kiezen om één grote foto of schilderij op te hangen, het object zal goed opvallen dankzij zijn omvang.

Bij een schilderij kijk je naar wat bij jou past en bij je kamer. Je kan kiezen voor een mooi en rustig schilderij, maar ook juist voor een vrolijk en kleurrijk schilderij.

Wanneer je liever de muur op vult met ene foto kan je er voor kiezen om te gaan voor één grote foto, een fotocollage of voor meerdere losse fotolijstjes. Meerdere fotolijstjes kan je op een speelse manier ophangen en je daarbij veel ruimte opvullen.

Je kan er ook kiezen voor fotobehang, de gehele muur zal dan gevuld worden. Bij een foto kan je denken aan een persoonlijke foto, maar bijvoorbeeld ook aan een natuurfoto. Let er wel op dat het behang de ruimte niet te druk maakt.

Behang

Je kan er ook voor kiezen om één muur in de kamer te behangen met fotobehang of met behang met een patroon. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een prachtige stenen muur, je brengt dan een beetje natuur in huis en je kamer krijgt een totaal andere uitstraling. Let er wel op dat het behang niet te druk wordt als het om een grote muur gaat.

Planken of kisten

je kan heel eenvoudig de muur opvrolijken door planken of kisten aan de muur te maken en deze op te vullen. Je kan bijvoorbeeld planten en vaasjes op de planken zetten, maar ook boeken of beeldjes. De kisten kan je op dezelfde manier vullen. De kamer krijgt een gezellig uitstraling hierdoor en je geeft wat meer weg van je persoonlijkheid. Je kan met deze methode ook heel makkelijk kleur aan brengen in de kamer door de planken een kleurtje te geven of door gekleurde items op de planken te zetten. Let er wel op dat de planken of kisten niet te veel gevuld worden, het moet netjes blijven en niet te druk worden.

Spiegel

Heb je een kale muur, maar wil je het wel rustig houden? Kies dan eenvoudig voor een grote spiegel. De reflectie in de spiegel zal de kamer groter doen lijken.

Object

Hang een groot voorwerp aan de muur, je kan hierbij denken aan een fiets of aan een wiel. Kies voor een object dat iets verteld over jou en jouw passie.

Popuplair

Recent

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top