Games

Gratis naar BlizzCon: Man vindt Starcraft source code

Reddit gebruiker “Khemist49” kocht afgelopen maand via ebay een “box of Blizzard stuff”. Vreemd genoeg zag hij in de doos een cd met de naam “StarCraft Gold Master Source Code”. Khemist49 plaatste een bericht op Reddit over de cd die hij had gevonden. Verschillende mensen vroegen hem om de content van de cd af te rippen en het vrij te geven. Andere mensen waren juist negatief over hem, omdat hij de cd in zijn handen hield. Khemist49 wist niet welke beslissing hij moest nemen, hij werd er gek van. Een paar dagen later had Blizzard contact opgenomen met Khemist49, met de vraag of hij de cd terug wou sturen. De cd zou namelijk een intellectuele eigendom zijn en handelsgeheimen bevatten. Khemist49 zocht juridisch advies voor zijn probleem en hij besloot om de cd terug te sturen naar Blizzard.

Khemist49 kreeg voor de problemen van Blizzard een copy van Overwatch en $250 in Blizzard store credit. Hij dacht dat dit het was, maar opeens ontving hij een telefoontje van Blizzard. Een werknemer vroeg aan hem of hij BlizzCon kenden, Khemist49 antwoorden dat hij dat inderdaad kent, maar dat het voor hem onmogelijk om daar te komen. Aan tickets kan hij niet komen want als hij zijn pagina al gefreshed zijn de tickets als verkocht. De werknemer van Blizzard verteld hem dat Blizzard hem wil uitnodigen voor BlizzCon, alles wordt vergoed en ze nemen hem graag mee uit voor een paar drankjes.

Khemist49 ontving daarna ook nog eens een doos vol met Overwatch en Diablo PC-randapparatuur en parafernalia. Blizzard was de man duidelijk erg dankbaar voor het terug geven van deze waardevolle cd.

Popuplair

Recent

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top