Eenhoorn You & Me mok – Better to be Me

Eenhoorn You & Me mok - Better to be Me

Spreekt voor zich, nietwaar? – Eenhoorn You & Me mok; Oor, mokrand en binnenkant in zwart; Inhoud ca. 375 ml; Mok in keramiek; Geen opliggende bedrukking zichtbaar; Afmeting ca. 9,5 cm hoogte, ca. 8,5 cm doormeter, oor ca. 1,5 cm breed; Gewicht ca. 350 gram; Geschikt voor vaatwasser;

eenhoorn, paard, mok, tas, kop, beker, verschil, vergelijking, you, me, grappig, cadeau, geschenk, kado, vrouw, meisje, girl, keuken, koffie, thee, ontbijt, varianten

Soort: Vrije tijd & Hobby Kleur: N/A Winkel: radbag

Popuplair

Recent

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top