Tech

De Ekster Wallet: De portemonnee die je nooit meer kwijt raakt

Heb jij een druk leven waarbij je er van houdt dat alles makkelijk en snel gaat? Misschien is de Ekster Wallet dan wel iets voor jou. De Ekster Wallet is ontworpen door twee studenten uit Rotterdam die samenwerken in New York. Deze portemonnee is flinter dun, maar biedt wel heel veel opberg mogelijkheden. Het bijzondere aan deze portemonnee zijn de technische snufjes die bij deze accessoire komen kijken.

Ben je jouw portemonnee kwijt geraakt? Geen probleem, met de Tile-Tracking kan je eenvoudig met en smartphone jouw portemonnee terug vinden. De Tile-Tracking kan zien waar jij voor het laatst met je portemonnee bent geweest. Om het nog makkelijker te maken kan je de portemonnee geluid laten maken, zodat jij hem makkelijker kan opsporen.

Met een druk op de knop schuiven de pasjes zo omhoog boven de portemonnee uit. Je kan nu eenvoudig en snel een pasje pakken. Als de pasjes weer terug de portemonnee in moeten druk je gewoon nog een keer op het knopje. Hoe makkelijk is dat?

Deze slimme portemonnee bevat ook RFID-blokkering, de pasjes worden maximaal 6 uur afgeschermd tegen misbruik van criminelen.

Popuplair

Recent

Bij SpireStorm focussen we op creatieve en inspirerende content op gebied van online media, entertainment, lifestyle en nieuwe trends. SpireStorm laat je dagelijks verrassen met grappige, verbluffende en maffe web video's.

Copyright © 2021 SpireStorm

To Top